CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 13 juni 2011

LO med fjärilar



en LO som är inspirerad av en mall.
har tänkt på de färger som finns på papper då jag tyckte att de passade till kortet. dessa färger syns tyvärr inte så bra på bilden.
 har använt mig av:
en smal bit av papper som har chalkats och satts under bilden.
tejp spets som sitter på både kort och pappersbit.
utstansande fjärillar.
pearl marker för att skapa de svarta prickarne mellan fjärilarna.
brads i form av trollsländer som sitter på övre vänstra sida.
små bokstavsklistremärken som bildar "till stan" över kortet.
 en lila penna som jag har sträckat runt om LOn.


ko-kort

ett vanligt 15x15 kort som skulle vara med i en tävling på en scrapmara i kungälv. under motiver är det wellpapp med ett band över. på underdelen av bandet sitter det spetts som även används i hörnprydnaden. se nedan.


utgick från denna kombination av stämplar som jag tycker väldigt mycket om. blommen i kons mun är ditsatt och är en rosenknopp av papper.
 i hörnprydnaden har jag använt en stor ros och tre små som sitter på tre blad. runt om är det en fisketråd med ditsatta pärlor (denna var färdig vid köpe tillfället). under allt är det en vikt bit av en spetts.
färdigt resultat.

halv mask

 bling för att framhäva ögonen och silver runt ögonhålen.

långa fjädrar vid sidan av huvudet var det första som jag kom att tänka på när jag ville göra denna mask. fransarna slutar fem cm under hakan.

för att göma sluten av fjädrarna sicksackade jag med spetts fran och tillbaka och avslutade med ett band och limmade på strass och bling.

vid pannan och tinningen han jag stämplat och sen embossat med hallogenpullver. vis stämpling på böjd uta använder jag inte en kloss utan lägger på slämpeln försiktigt på platsen och trycker lagom hårt för att få fram mönstret.


slut resultatet framifrån.